Tuesday, September 07, 2010

SALAM AIDILFITRI

Di mulai dengan salah satu lagu raya yang paling saya minat !




Memandangkan ramai yang akan mula bertolak balik kampung seawal esuk, Selasa, anak mami dengan ini mengambil kesempatan untuk :-

Memohon ampun dan maaf dari semua teman, terutama rakan-rakan (actually adik-adik) RBU's, kaki lariks, kaki lambung, kaki beskal dll.

Tersilap kata, tersalah bahasa , terkasar jenaka
terlebih kata, terkurang "maaf ye", terlupa adanya
Diharap dapatlah di lupa dan di hati tidak ada terluka
Bersama-sama kita berhari raya, muga semuanya bergembira

Berhati-hati di jalan raya,
kalau mengantuk berhenti dulu
Rehat diri  rehat mata
kot2 ada amoi yang lalu (esp for ijam niee)

Insyaallah, kita buat pot luck post raya gathering, last kopek of LSD, TOF and fartleks, Nik's style :) Anak mami offer rumah if you guys dont mind coming all the way to port klang  heheeh .. malas drive boleh naik KTM, anak mami go fetch kat station, less than one minute drive away aje !

Yana, Arlina, Anak Mami, Nana Zaki & Azam Malik
Semuga semua amalan kita di terima dan diberkati. Amin.

27 comments:

tsar said...

selamat hari raya utk kak june gak.
maaf zahir & barin sekali ya? hehehe.

lagu fav saya lak yg lagu annuar & elina tu. :)

samuel_emmanuel said...

SELAMAT HARI RAYA MAAF DZAHIR N BATIN...buat potluck, beritau awal2...nanti kita naik ktm dari sg or jb...

pakmat said...

..selamt hari raya, jm..maaf zahir..

..::EnAikAY::.. said...

Raya gathering ada potluck,
Saya terasa sangatlah good luck,
Jemputan macam ni susah nak elak,
Jumpa kengkawan bersembang bergelak.

Salam Aidilfitri n maaf zahir batin utk seluruh keluarga Nana Zaki $ Anak Mami.

P/s: Itu baju kurung kain drifit eh?
P/s: ala.. #4 je kat sini..

mummy-who-cooks said...

Salam Aidil Fitri from all of us (Nalubega, Blackman, Peter the Rabbit, the 8-cats, and myself) to your family too.

'My Little Cupcakes' pun would like to thank you for you support and recommendations..

ruby said...

k.june, selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin.. kiter jumpa lagi lepas raya.. xsabar nak ajk bebudak s.alam runners raya kat umah k.june, he3.. ;)

Zack Yui said...

Salam Aidil Fitri dari kami sekeluarga juga.
Eh! Sama laa nama dgn Nana... haha!

Diket said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk Kak June sekeluarga dari kami sekeluarga. Saya mohon ampun & maaf ye Kak June kot2 ada gurau senda & interaksi yang mengusik perasaan.

I'll be in JB on 1st & 2nd raya. Jemput mai ke rumah my mom. Tapi 2nd raya pagi cari I kat padang istana. Hehehe.

IJAM said...

selamat hari raya jugak

P/s : yg baju purple tu (arlina bukan nama sebenar)...ehem....

deo said...

Salam Kak June,
Selamat hari raya juga buat K.June sekeluarga dari saya yang single ni (refer to Ijam's comment hehehe). Kalau ada potluck nanti, beritau ek, boleh LSD kat rumah K. June. Heheheh

rusfarizal rusli said...

salam k.june,selamat hari raya dari saye sekeluarga,nanti bagi alamat saya nak serang umah :D

June Malik said...

terima kasih semua :)

Ijam : takat ehem ajelah
Deo : since u single, pandai2 lah cari jalan hehe

Diket, nak ikut gi padang .. nanti kak june call :) dijemput lah u also come my place, condo prima regency sebelah dorsett hotel , menu simple2 aje since barang masak memasak masih belum complete (excuse kot tak sedap heeh)

Nik :

berjumpa kawan sungguh suka hati
duduk makan dan gelak-gelak
nanti makan2 i buat time you ada sini
jadi tak boleh nak mengelak :)

dont worry nanti tarikh akan digebangkan (pinjam eh diket), sam dtg jangan tak dtg!

zack yuii .. aha i always lupa nak habaq u share same name wth my nana, nama glamour dia pun zack juga, tapi takde yui aje heeh

have a good one all .. sheesh dah rasa sayu raya ..

Yimster said...

Salam Aidilfitri kepada Kak June dan sekeluarga. Makan2 lepas raya wokay!

Justiffa said...

Juney salam aidilfitri to u & family.

Kita selalu usik ngusik kan so the probability is high that ada kala i went overboard. so ampun & maaf for all the kesilapan & terkasar bahasa k <3

You have a good one in JB.. balik nnti kita raya sakan kat sini plak hehehe ;D

Julin Julai said...

slamat hari raya beloved akak!
To your lovely family oso!

sessionist lounge said...

selamat hari raya to your whole family! :) this time in Johor, you must be excited! :)

ziff71 said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin untuk Kak June dan keluarga. Kalau jadi acara LSD kat rumah Kak June nanti mesti seronok :)

rara said...

selamat hari raya kak june!

amsyah said...

selamat hari raya... cakap kat hubby bawak kete baik2...

nnt jgn lupa pack kasut lari sekali balik kampung... hutang LSD tetap kena bayar okeh :D

RaYzeef said...

Selamat hari raya anak mami...

selamat memandu dan hati-hati dijalan raya, ingatlah clown tersayang ..he he

Che said...

Kak june! Salam aidilfitri dari kami di Putrajaya! :)

Moga lembaran ini membawa kemeriahan hendaknya.

masak gulai ikan gelama
tapi teringin makan rojak
ketupat rendang dimakan bersama
ada makan2 jgn lupa ajak :P

Khairul said...

Selamat Hari Raya kak June and family! Eh, apasal abang tu serious bebenor dalam gambor tuh? Haha...
Potluck, saya mesti pileyyyy. Jangankan Port Klang, Kuala Perlis pun saya pi...
U know what to cook la kan. kan. kan.
Enjoy the holidays. Melaram kaw kaw...LOL

Azza said...

K.June, Selamat Hari Raya Aidil Fitri, azza mohon ampun maaf jika ada salah silap. Raya kali ni mmg sayu&syahdu, lg bila dgr fav, Sepasang Kurung Biru-Khairil Johari. Anyway, pandu kreta hati2, salam buat Abg Zaki & anak2. Take care.

June Malik said...

terima kasih, dan selamat hari raya lagi dan lagi (copy line julin ni), insyaallah dont worry ada pot luck akan digebangkan! (copy diket pulak)

Tiff , gf .. ish kita sama2 jer and takde lah mana yang terasa pun :) and yes kita raya sakan nanti

syah : bukan abang yang drive, kak june ! dah selamat sampai kat jb traffic very very smooth.

KA, haah abang memang camtu, dlm 10, semua gambar tak senyum ha ha .. 22 tahun kawin , boleh kira jari berapa gambar yang dia senyum!

Ray ; hehe, set ! and yes kasut lari pakai terus, kasut jalan2 yang pack :)

Take care all and have a blessed raya with your loved ones :)

en_me said...

ja’alanallahu minal ‘aidin wal faizin wat akak june itteww, maaf zahir batin dr me yg jauh dimata..

serena said...

Wishing you and your family 'Selamat Hari Raya'. Have a good & enjoyable holiday in jb.

tolldoll said...

selamat hari raya k.june