Tuesday, November 16, 2010

PBIM - CARBO LOADING UPDATE

Oops, busy over the weekend termiss my flashback saturday .. and this saturday busy kat tanjung .. hmm ..

Anyway, here is the plan :-

Since most runners want to retire early to rest (Ijam nak tidur at 8pm tau) , the plan for carbo loading meet up is as follows :-

Time : 5:00 pm till whatever time suitable to each
Place : Queensbay Mall just inside the main entrance (I will go earlier to find a suitable place for makan and save seats and then we go ramai2)
Date : Saturday, 20th November 2010 lah

You can pass to me your stuff for the km32/35 here or leave it at Eastin Hotel reception for me, by my real-name-that-i-dont-like tuu .. you know it right? if not refer here , dont like even typing it many times ha ha ..

How about us RBUs meet up for brunch or lunch on sunday after the run ? You guys suggest a place, anak mami and gang ikut hehe

See you in Penang :)

12 comments:

amsyah said...

carboload rumah anak mami je lah :D

IJAM said...

eh, syah bagi comment mcm nak pegi je tu...he, he...kau ada hasrat nak pegi eh?...jom la...

Kak June : no prob. i dgn zaki otoromen will be there. Carbo load and 'amoi' load. Kedai mamak la senang...bnyk choice, boleh buat bising. i ingat nak joget atas meja hari tu...ha, ha, ha..

dannie chOOng said...

drive safe Kak.June, hope to catch up with u at PBIM too...

June Malik said...

nak carbo load rumah anak mami kat port klang ler, mana sempat? heheeh itu kita buat hari lain :)

ijam : betul nak menari ni??

dannie : i will, and see u and carrie there :)

Yimster said...

Nak pesan kari salmon kat km35 tu! Pasti berdesup for the last 7km! Woohoo!

RaYzeef said...

ok i'll be there with Deo the Cheetah! dah lama x lambong Zaki otoromen secara "live"..ahaks

Khairul said...

nak berlari ke nak makan ni? thank u for organising kak June. U the besh.

Yim tu melampau la pulak mintak salmon kari...LOL

IJAM said...

KA : bukan setakat makan dan berlari je, menari, berjoget pun ada ...

RaYzeef said...

Ijam jangan joget lebih..kena pastikan sub-5...kalu tidak kena gelak dgn zaki otoromen..siaplah kena lambong nanti..he he

June Malik said...

wah, ada dua hero helping me out, future marathoners lak tuh :) orait, thanks ..

Yim, takut bagi salmon kari nanti dah jadi gerai pulak lol

Ijam, bila sampai kena start menari ok hehe

KA, hope ur road leads to us :)

see u all sooon !!!

n i j e said...

agak2 nya next 2 or 3 years ada organize mcm ni lagi tak? *nak join jugak!!! waaaaa...

June Malik said...

nije, insyaallah kalau fmv hidup lagi hahha, if not special for u aje :)