Monday, August 08, 2011

iPad oh iPad




Al kisahnya, Ada lah anak Mami tu
Sudah beli iPad two
Hari hari Cuba benda baru
Sampai time pun tak tahu ..

Cubit sana,cubit sini
Click sana, click sini
Touch tu, touch ini
Itu lah kerja hari- hari ..

Al kisahnya satu hari
Di beri lap top for her to see
She still touch sana touch sini
Cuba ubah itu Dan ini

Anak-anak gelak sakan
Kawan-kawan hampir pengsan
Tenguk anak Mami heran
Apsal skrin tak jalan ???

Anak Mami lupa daratan
Konon ikut peredaran zaman
Duh kena gelak tak habisan
Sungguh besar kemalu-maluan

Sekian
Nama tak mau sain :)

*posting tak tahu nak buat apa hari ini ngeh ngeh ngeh*

9 comments:

Yimster said...

Ni kena ban Ipad nanti lah jawapannya ...

Diket said...

waaa...blog new look pun design guna ipad ka? dahsyat! fresh! :]

June Malik said...

hhaa Yim, u shd have been there to see, sooo funny lol

diket, still ada limitation but boleh buat some changes on the blog via ipad ..teeheee ..

IJAM said...

mamak kasi itu benda gesek gesek pakai jari punya satu...

June Malik said...

Ijam, u order apa tu?

Anny said...

Haha, anak mami sangatlah terlalu advance :)

June Malik said...

Haha Anny, terlampau punya kes hihi

Azza said...

terbayang lagi time Kak June dok
gosok2 kat screen notebook tu...ingatkan nak tolong kita lap habuk..hahaha!

June Malik said...

Azza, sssshhhhhh lol